۱۳۹۰ فروردین ۲۶, جمعه

سلامتی و بهداشت


                                            
خلاصه:فشارخون بیماری است که این روزها گریبانگیر بسیاری از افراد است این بیماری اگر در حال کنترل و پیشگیری باشد خطر خاصی برای بیمار به وجود نمی آورد اما اگر به آن بی توجه باشید خطرات جبران نا پذیری مانند سکته مغزی را به همراه دارد.
شرح:
-    از تنقلات مضر به خصوص انواع چیپس و پفک به دلیل نمک و شوری فراوان آنها استفاده نکنید.
-    از مواد غذایی حاوی فیبر و به خصوص تهیه شده از گندم مانند ماکارونی بیشتر استفاده کنید.
-    از روغنهای حیوانی کمتر استفاده کرده و سعی کنید به جای آن از روغن ذرت ،روغن آفتابگردان و یا روغن زیتون استفاده کنید.
-    از مواد غذایی مانند سبزی با برگهای تیره رنگ،نان، حبوبات و غلات سبوس دار برای دریافت منیزیم کافی استفاده کنید.
-    استفاده از محصولات لبنی به خصوص شیر و ماست کم چرب را فراموش نکنید چون کلسیم نقش به سزایی در  کاهش فشار خون دارد.
-    استفاده از مواد غذایی دارای اسید های چرب مثل گوشت قرمز، لبنیات پر چرب، زرده تخم مرغ،کره، مارگارین و از این دست مواد غذایی تا جای ممکن کاهش دهید.
-    پیاده روی را هیچ وقت فراموش نکنید، پیاده روی نه تنها در کاهش فشار خون موثر است بلکه یکی از عوامل پیشگیری ابتلا به فشار خون نیز محسوب می شود.
-    ویتامین C در کاهش فشارخون بسیار موثر است، پس استفاده از میوه ها به خصوص میوه های نارنجی رنگ را در میان وعده های خود فراموش نکنید.
-    استفاده از ماهی و منابع غذایی دریایی را فراموش نکنید چون این مواد، منابعی غنی از امگا3 می باشند و امگا 3 فشارخون را به خوبی کاهش می دهد.
-    سدیم زیاد در افزایش فشار خون موثر است پس سعی کنید استفاده از سبزیجاتی که سدیم بالایی دارند مانند سفناج، کرفس، ریواس وشلغم را تا حد امکان کاهش دهید.

هیچ نظری موجود نیست: