10 نکته تغذیه ای در رابطه با فشارخون خلاصه:فشارخون بیماری است که این روزها گریبانگیر بسیاری از افراد است این بیماری اگر در حال کنترل و پیشگیری باشد خطر خاصی برای بیمار به وجود نمی آورد اما اگر به آن بی توجه باشید خطرات جبران نا پذیری مانند سکته مغزی را به همراه دارد. |
شرح: - از تنقلات مضر به خصوص انواع چیپس و پفک به دلیل نمک و شوری فراوان آنها استفاده نکنید. - از مواد غذایی حاوی فیبر و به خصوص تهیه شده از گندم مانند ماکارونی بیشتر استفاده کنید. - از روغنهای حیوانی کمتر استفاده کرده و سعی کنید به جای آن از روغن ذرت ،روغن آفتابگردان و یا روغن زیتون استفاده کنید. - از مواد غذایی مانند سبزی با برگهای تیره رنگ،نان، حبوبات و غلات سبوس دار برای دریافت منیزیم کافی استفاده کنید. - استفاده از محصولات لبنی به خصوص شیر و ماست کم چرب را فراموش نکنید چون کلسیم نقش به سزایی در کاهش فشار خون دارد. - استفاده از مواد غذایی دارای اسید های چرب مثل گوشت قرمز، لبنیات پر چرب، زرده تخم مرغ،کره، مارگارین و از این دست مواد غذایی تا جای ممکن کاهش دهید. - پیاده روی را هیچ وقت فراموش نکنید، پیاده روی نه تنها در کاهش فشار خون موثر است بلکه یکی از عوامل پیشگیری ابتلا به فشار خون نیز محسوب می شود. - ویتامین C در کاهش فشارخون بسیار موثر است، پس استفاده از میوه ها به خصوص میوه های نارنجی رنگ را در میان وعده های خود فراموش نکنید. - استفاده از ماهی و منابع غذایی دریایی را فراموش نکنید چون این مواد، منابعی غنی از امگا3 می باشند و امگا 3 فشارخون را به خوبی کاهش می دهد. - سدیم زیاد در افزایش فشار خون موثر است پس سعی کنید استفاده از سبزیجاتی که سدیم بالایی دارند مانند سفناج، کرفس، ریواس وشلغم را تا حد امکان کاهش دهید. |
۱۳۹۰ فروردین ۲۶, جمعه
سلامتی و بهداشت
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر